Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بولتن نیوز»
2024-05-06@21:10:17 GMT

انتخاب بین کشیدن دندان یا عصب کشی

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۷۳۹۶۹۷

انتخاب بین کشیدن دندان یا عصب کشی

به گزارشبولتن نیوز،انتخاب بین کشیدن دندان یا عصب کشی با تمام پیامدهای زیبایی، درمانی و مالی آن می تواند تصمیم مهمی باشد. اگرچه هر نوع تصمیم مهمی باید در مشورت با متخصص دندانپزشکی انجام گیرد، اما وجود یک بیمار آگاه به بهبود نتیجه کمک زیادی می کند
در انتخاب بین کشیدن دندان یا عصب کشی اغلب دندانپزشکان حرفه ای معتقدند که در بیشتر موارد عصب کشی گزینه ارجح است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این امر بدین دلیل است که عصب کشی بر خلاف کشیدن دندان برای حفظ دندان طراحی شده است. اگر چه دستاوردها در جایگزینی دندان تا جایی پیشرفت کرده است که برای دندانپزشکان کاشت ایمپلنت روشی بسیار طبیعی تلقی می شود و ظاهر دندان کاشته شده دقیقا مطابق دندان طبیعی است، اما کارشناسان همچنان معتقدند که حفظ دندان اصلی و خدادادی ارجح است. در شرایطی که درمان عصب کشی می تواند یک دندان عفونی شده را نجات دهد، دندانپزشکان موافقند که این روش در دراز مدت در مقایسه با کشیدن دندان امن تر، کمتر تهاجمی و ارزان تر است.
به گزارش بولتن نیوز به نقل از دنتالفایند، درمان عصب کشی زمانی لازم است که پالپ دندان آسیب دیده باشد. پالپ دندان اساس حیات دندان است و حاوی رگ های خونی، اعصاب و بافت همبند در داخل دندان است. از آنجا که پالپ دندان خون و مواد مغذی را برای دندان فراهم می کند، آسیب به پالپ جدی است و می تواند باعث مرگ دندان شود. درمان عصب کشی زمانی توصیه می شود که آسیب به پالپ با بروز یک آبسه در نوک ریشه قابل مشاهده باشد.
عفونت پالپ معمولا نتیجه بروز یک حفره عمیق یا شکستن دندان است. این شرایط باعث می شود که دندان در معرض ورود باکتری قرار گیرد. در این مرحله، درمان عصب کشی به عنوان یک روش حفظ دندان توصیه می شود. با این حال، کشیدن دندان از درمان دردناک عصب کشی جلوگیری می کند و به عنوان یک حل نهایی برای این مشکل به کار می رود.
در نهایت در پاسخ به سوال انتخاب بین کشیدن دندان یا عصب کشی باید این طور نتیجه گرفت که عصب کشی برای سلامت کلی بدن شما بهتر است. برآورد شده است که کشیدن دندان بین ۶۸ تا ۸۴ درصد باکتری های بیشتری را در جریان خون منتشر می کند. با توجه به اینکه بدن انسان یک ارگانیسم کامل است و سلامت یکی از قسمت های بدن بر سایر قسمت های بدن تاثیر می گذارد، عصب کشی امن ترین انتخاب بین دو گزینه است.

شرایط الزام به کشیدن دندان:
با این حال بهتر است بدانید که گاهی عصب کشی به خوبی پیش نمی رود و کشیدن دندان تنها راه نجات دندان است. در این موارد انجام تکنیک های جایگزینی دندان به شدت توصیه می شود. جایگزینی یک دندان از مشکلات مرتبط با نبود دندان مانند افت صورت، تحلیل لثه و استخوان فک، و سر خوردن دندان ها به فضای باز پیشگیری می کند.

انتخاب بین کشیدن دندان یا عصب کشی: تصمیم نهایی
پیش از تصمیم گیری، باید دو مورد را در نظر بگیرید: در مورد مسائل مرتبط با شرایط خود اطلاعات بیشتری کسب کنید و بیشتر مطالعه کنید. تمامی مسائل، از جمله هزینه، جایگزین ها و ملاحظات زیبایی را بررسی کنید. دندانپزشکی را در منطقه خود بیابید که با وی احساس راحتی بیشتری دارید. صحبت با او به شما در اتخاذ تصمیم بهتر کمک می کند.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۳۹۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان یزد

محسن میرزائی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با اشاره به اجرای این پویش به مدت سه روز گفت: گروه هدف این پویش ملی، شامل کودکان زیر ۱۴ سال، زنان باردار و شیرده تا یک سال پس از زایمان هستند.

وی افزود: خدمات پویش ملی سلامت دهان و دندان در مراکز خدمات جامع سلامت و در دو سطح ارائه می‌شود. معاینه، آموزش بهداشت و وارنیش فلوراید به عنوان خدمات سطح یک در پایگاه‌های سلامت شهری و خانه‌های بهداشت روستایی ارائه می‌شود و خدمات سطح دو در مراکز خدمات جامع سلامت تجهیزشده، ارائه می‌شود که شامل ترمیم پالپوتومی (درمان دندان پوسیده و عفونی)، درمان پالپ زنده، جرم‌گیری، حذف دندان عفونی و فیشورسیلنت است.

معاون بهداشتی دانشگاه تصریح کرد: در این راستا و به منظور خدمت رسانی به گروه هدف بر اساس مصوبه هیئت وزیران، ارائه تمامی خدمات دندانپزشکی سطح یک و دو به گروه هدف دارای دفترچه بیمه روستایی ساکن در مناطق روستایی و شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر رایگان است.

وی ادامه داد: خدمات برای این گروه در مراکز شهری توسط وزارت بهداشت تعدیل شده و خدمت ترمیم دندان شش و فیشور سیلنت دندان ۶و۷ تحت پوشش بیمه قرار گرفته است.

میرزائی با اشاره به اینکه پوسیدگی دندان به عنوان شایع‌ترین بیماری عفونی در دنیا شناخته می‌شود، افزود: بدون سلامت دهان و دندان سلامت بدن تامین نمی‌شود

گفتنی است در استان یزد ۷۶ واحد دندانپزشکی ثابت در مراکز خدمات جامع سلامت استان دایر می‌باشد. همچنین در کنار این واحدها، دو موبایل کلینیک سیار هم با کمک‌های دولتی و خیرین آماده ارائه خدمات به همشهریان است.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • تصمیم‌گیری مهم ۲ بانک برای آینده پرسپولیس
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در تبریز
  • آمار می‌گوید: پرسپولیس «تخت گاز» به دنبال پایین کشیدن استقلال
  • سیگار کشیدن چگونه به قلب آسیب وارد می‌کند؟
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان یزد
  • پاکسازی ریه با سیگار کشیدن!
  • کدام‌ سرطان‌ها با سیگار کشیدن سراغ ما می آیند
  • خط و نشان کشیدن رئیس مجلس نمایندگان آمریکا برای دانشجویان حامی فلسطین
  • ۵ خوراکی که سلامت دندان را تهدید می‌کند
  • سقوط مرگبار عکاس ۴۰ ساله از ارتفاعات جنگل ابر شاهرود