Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  اگر امروز موفق به رصد اخبار علمی پزشکی نشده‌اید، برترین اخبار امروز این سرویس خبری را از نگاه کاربران در ادامه دنبال کنید.

ایران دومین کشور تولید کننده داروی فاکتور ۷ در دنیا/ حمایت 20 میلیون تومانی ستاد زیست فناوری از پایان نامه‌های دکتری
دبیر ستاد زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در خصوص روند رو به رشد و موفقیت های این ستاد بعد از انقلاب اسلامی توضیح داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امروز اعلام می‌شود
نتایج تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی امروز در سامانه مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه اعلام خواهد شد.

برای از بین بردن چین و چروک صورت از چه روش‌هایی استفاده کنیم؟
بانوان همواره به دنبال راهی هستند تا چین و چروک صورتشان را از بین ببرند که این خواسته با برخی روش‌های خانگی محقق می‌شود.

تناسب اندام را با غذایی خوشمزه تجربه کنید
وقتی صحبت از رژیم لاغری می‌شود، همه یاد غذا‌های بدمزه‌ای می‌افتند که باید با بی‌میلی آن را بخورند، اما در این میان برخی غذا‌های رژیمی بسیار خوشمزه هستند و نقش موثری در کاهش وزن افراد دارند.

انجام "واکسیناسیون توام" برای زلزله‌زده‌های کرمانشاه/ بحران کمبود سرویس بهداشتی در مناطق زلزله زده غرب کشور
معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: "واکسیناسیون توام" برای مصدومان مناطق زلزله زده کرمانشاه و همه گروه‌های پرخطر انجام شده است.

مهم‌ترین اقدامات درمانی پس از انجام عصب کشی/ علائمی که خبر از عصب کشی دندان می‌دهند
یک دندانپزشک گفت: احساس درد موقع سایش دندان‌ها و درد‌های شبانه از جمله علائمی هستند که موجب عصب کشی دندان می‌شوند.

درمان از راه دور بیماران به کمک فناوری‌های دانش بنیان
یکی از شرکت‌های دانش بنیان موفق به تولید دستگاهی شده است که می‌تواند بیماران را بدون نیاز به مراجعه پزشک درمان کند.

مرموز‌ترین جنگل جهان و مخفی‌گاه تمدن مایا + تصاویر
دوران استفاده از شیوه‌های باستانی برای کشف بنا‌ها و سازه‌ها به اتمام رسیده است و اکنون باستان شناسان با استفاده از جدیدترین فناوری‌ها به پژوهش و کشف اسرار تمدن‌های باستانی می‌پردازند.

آلودگی هوا چه بلایی سر کلیه‌ها می‌آورد؟
یک متخصص اورولوژی در خصوص تاثیر آلودگی بر روی دستگاه کلیوی و سیستم ادراری توضیحاتی داد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۹۷۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان افتتاح شد

بزرگترین درمانگاه خیریه روستایی کشور به همت خانواده خیر نیکوکار مرحوم حاج‌محمد علی رحیمیان با حضور معاون پارلمانی رئیس جمهور و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان و انار، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور در آئین افتتاح درمانگاه با گرامیداشت یاد مرحوم رحیمیان، اظهار کرد: در رفسنجان و انار قبل از انقلاب ما پزشک ایرانی انگشت شمار داشتیم که اکثراً از کشورهای دیگر بودند ولی امروزه ایران به قطب گردشگری سلامت تبدیل شده است زیرا از کشورهای مختلف برای درمان به ایران می آیند.

وی افزود: در حوزه‌های صنعت، معدن، اقتصاد و واحدهای تولیدی بالغ بر هشت هزار و ۴۰۰ کارگاه تعطیل یا نیمه تعطیل وجود داشت که در این دولت یک واحد احیا جهت کارگاه‌های نیمه تعطیل در همه استان احداث شده تا نیروی کار مجدد به کار مشغول شوند و همچنین در استان‌های مختلف پروژه‌های نیمه تمام فراوان وجود دارد که در حال تکمیل و آماده جهت ارائه خدمت به مردم هستند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور ادامه داد: هیچ دولتی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به اندازه دولت کنونی در حوزه بهداشت، درمان و سلامت توجه و هزینه نکرده است، زیرا حوزه سلامت جز اولویت‌های مهم دولت است.

وی با بین اینکه وظیفه اصلی نظام جمهوری اسلامی ایران خدمت به مردم و پیشرفت کشور است، گفت: درمانگاه خیریه حضرت ولی عصر (عج) جزو بزرگترین درمانگاه‌های روستایی کشور است و باید از آن مراقبت کرد تا متوقف نشود.

حسینی با اشاره به فعالیت شرکت‌های دانش بنیان افزود: درمان زخم‌های دیابتی، تولید داروی شیمی درمانی، داروی آسم، تشخیص سرطان روده، سی تی اسکن ۱۶ اسلایدی، داروی ضد سکته مغزی، داروی درمان سرطان پروستات، راه اندازی بزرگترین خط تولید انسولین در کشور و…از جمله نمونه‌هایی است که توسط شرکت‌های دانش بنیان در حوزه بهداشت انجام شده است.

به گزارش ایمنا، درمانگاه خیریه حضرت ولیعصر (عج) به عنوان بزرگترین درمانگاه خیریه روستایی کشور در زمینی به مساحت ۱۰۰ هزار متر مربع و زیربنای ۴۲۰۰ متر مربع با هزینه‌ای بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان توسط خانواده مرحوم حاج‌محمد علی رحیمیان بنا شده است.

کد خبر 750355

دیگر خبرها

  • این میوه خوشمزه هم کبد چرب را درمان می‌کند هم باعث طول عمر می‌شود
  • آغاز پویش سلامت دهان و دندان از امروز
  • آغاز پویش سلامت دهان و دندان با شعار «دهان دریچه سلامت» از امروز
  • چتر فناوری روی محصولات بهداشتی باز شد/معرفی ۱۳ محصول نانوسلامت فناورانه
  • ایران دومین مصرف کننده لوازم آرایشی در خاورمیانه / کدام برندها حاوی فلزات سنگین هستند؟
  • از رکوردشکنی فیزیکدانان تا از آب باتری ساختن چینی‌ها
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • خواص توت خشک در کاهش فشارخون و بهبود عملکرد کلیه‌ها
  • ایران در سایه تهدید بحران سالخوردگی
  • بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان افتتاح شد