Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-05-07@01:18:05 GMT

علت درددندان عصب کشی شده بعدازچندسال چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۱۸۵۵۹۱

علت درددندان عصب کشی شده بعدازچندسال چیست؟

به گزارش سرویس گوناگون جام نیـوز، فریبرز بیات متخصص سلامت دهان و دندان در خصوص علت بازگشت درد دندان بعد از عَصب كشی اظهار كرد: درد دندانِ عصب کشی و پر شده ناشی از پوسیدگی عمقی یا ترمیم دندان است.متخصص سلامت دهان و دندان با بيان اينكه عوامل مختلفی در بازگشت درد دندان عصب كشی شده تاثير گذار هستند، گفت: این درد با مشورت پزشک متخصص قابل درمان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بیات با اشاره به اینکه اگر عصب‌کشی ریشه دندان کامل انجام نشود، منجر به بروز درد می‌شود، بيان كرد: در مراحل پر كردن دندان، آن را کامل تمیز و پوسیدگی‌ها را خارج می‌کنند و در آخر ريشه را درمان کرده؛ در غیر این صورت بافت عصبی در دندان باقی می‌ماند و باعث درد می‌شود.

 

متخصص سلامت دهان و دندان با بیان اینکه ممکن است در ریشه دندان کانال اضافی وجود داشته باشد و باعث درد دندان شود، گفت: معمولا کانال اضافی در ریشه دندان را نمی‌توان پر کرد و باعث عفونت می‌شود.

 

بیات همچنین ادامه داد: ممکن است در ریشه دندان مشکلات مختلفی همچون مسدود،کج بودن و انحراف کانال و یا تمیز پر نکردن دندان توسط درمانگر قبلی، در کانال اضافی وجود داشته باشد كه در درد دندان تاثير گذار است.

 

وی افزود: در این موارد به دلیل رشد میکروب‌ها در قسمت کار نشده کانال، عفونت و ضایعه استخوانی ایجاد و بیمار دیر یا زود با درد دندان مواجه می‌شود؛ بنابراین باید سعی شود با درمان مجدد ریشه قسمت‌های کار نشده کانال کاملا درمان شود.

 

بیات با اشاره به اینکه وقتی عصب کشی انجام می‌شود بافت دندان از بین می‌رود، خاطر نشان كرد: در عصب کشی دندانپزشکان نیاز دارند به عصب دندان دسترسی داشته باشند كه به این منظور مقداری دندان برداشته و با مواد پر می‌شود كه این فرآیند باعث می‌شود مقداری از بافت دندان از بین رفته و دندان شکننده‌تر می‌شود.

 

متخصص دهان و دندان در خصوص اینکه دندانپزشک ناچار می‌شود مقداری از قسمت سالم دندان را نیز بتراشد، اظهار کرد: این عمل باعث خشک شدن دندان بر اثر از دست دادن تغذیه داخلی می شود و دندان را ضعیف و منجر به شکننده شدن دندان می شود، البته جای نگرانی نیست چرا كه با ترمیم‌های خاص و روکش دندان می‌توان آن را پوشاند.

 

متخصص سلامت دهان و دندان با هشدار به اینکه برای رفع درد دندان نباید خودسرانه عمل کرد،گفت: وقتی دندانی بعد از چند سال عصب کشی شروع به درد می‌کند باید به پزشک متخصص مراجعه و نباید به طور خودسرانه عمل کرد.

 

بیات در خصوص شایع‌ترین علت‌های بازگشت درد دندان عصب کشی شده بیان کرد: اگر در درمان قبلی این کار خوب انجام نشده باشد، باید مواد قبلی دندان عصب کشی شده خارج و از ابتدا دندان را تمیز کنند، مراحل انجام عصب کشی دوباره انجام شود، درمان مجدد انجام شود و اگر نیاز به درمان ریشه داشته باشد هم ریشه و عصب را از دندان خارج می‌کنند.

 

وی با بیان اينكه در بسیاری مواقع در درمان دوم عصب کشی دندان، ضد عفونی و پر کردن آن درست انجام می شود، یادآور شد: اگر در درمان دوم عصب کشی، دندان همچنان همراه با درد باشد آن را جراحی می‌کنند؛ آن را به این صورت جراحی می‌کنند که کیست موجود را خارج کرده و دندان را با مواد جديد پر می‌کنند و به طور كامل درمان انجام می شود.

 

خبرنگاران جوان

2025

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۸۵۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات رایگان پزشکی در قصر قند

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، گروهی از پزشکان خیر و متخصص دانشگاه علوم پزشکی استان البرز و چابهاربا حضور در شهر قصرقند به مدت سه روز خدمات پزشکی و داروی رایگان به بیماران این شهر ارائه کردند.
سرپرست این گروه خیری گفت این پزشکان در بخش‌های زنان و زایمان مامایی چشم پزشکی ارتوپدی و آزمایشگاهی به ارائه خدمات می‌پردازند.
خانم بیژن فرافزود:علاوه بر ویزیت رایگان بیماران یکصد میلیون تومان دارو و خمیر دندان و مسواک بصورت رایگان توسط خیران برای بیماران و مراجعه کنندگان قصرقندی تهیه شده است.
وی گفت مردم قصرقند از حضور این پزشکان خیر استقبال خوبی داشته اند و بیش از دو هزار نفر از بیماران این شهر در مدت سه روز بصورت رایگان ویزیت شدند.
گفتنی است شهرستان فاقد بیمارستان و پزشک متخصص می‌باشد.

دیگر خبرها

  • خواص گیاه درمانی و مفید شنگ
  • از ایمپلنت دندان چه می‌دانید؟ افرادی که دندان کشیده شده دارند بخوانند!
  • خواص گیاه معجزه گر شنگ و روش مصرف آن
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • متخصص ریه: قلیان اکسیژن مبنای علمی ندارد
  • تولید زباله مسافران، نمکی روی زخم بی‌درمان گیلان!/ اقداماتی که گردشگران باید برای بحران پسماند انجام دهند + عکس
  • دلیل خال قرمز روی پوست + علائم خطر
  • ارائه خدمات رایگان پزشکی در قصر قند
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • آیا طب سنتی ریشه در غریزه انسان و دیگر انسان‌تباران دارد؟