Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - يک متخصص سلامت دهان و دندان علت درد دندان عصب کشي شده بعد از چند سال را تشريح کرد.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از باشگاه خبرنگاران، فريبرز بيات متخصص سلامت دهان و دندان در خصوص علت بازگشت درد دندان بعد از عَصب کشي اظهار کرد: درد دندانِ عصب کشي و پر شده ناشي از پوسيدگي عمقي يا ترميم دندان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


متخصص سلامت دهان و دندان با بيان اينکه عوامل مختلفي در بازگشت درد دندان عصب کشي شده تاثير گذار هستند، گفت: اين درد با مشورت پزشک متخصص قابل درمان است.
بيات با اشاره به اينکه اگر عصب‌کشي ريشه دندان کامل انجام نشود، منجر به بروز درد مي‌شود، بيان کرد: در مراحل پر کردن دندان، آن را کامل تميز و پوسيدگي‌ها را خارج مي‌کنند و در آخر ريشه را درمان کرده؛ در غير اين صورت بافت عصبي در دندان باقي مي‌ماند و باعث درد مي‌شود.
متخصص سلامت دهان و دندان با بيان اينکه ممکن است در ريشه دندان کانال اضافي وجود داشته باشد و باعث درد دندان شود، گفت: معمولا کانال اضافي در ريشه دندان را نمي‌توان پر کرد و باعث عفونت مي‌شود.
بيات همچنين ادامه داد: ممکن است در ريشه دندان مشکلات مختلفي همچون مسدود،کج بودن و انحراف کانال و يا تميز پر نکردن دندان توسط درمانگر قبلي، در کانال اضافي وجود داشته باشد که در درد دندان تاثير گذار است.
وي افزود: در اين موارد به دليل رشد ميکروب‌ها در قسمت کار نشده کانال، عفونت و ضايعه استخواني ايجاد و بيمار دير يا زود با درد دندان مواجه مي‌شود؛ بنابراين بايد سعي شود با درمان مجدد ريشه قسمت‌هاي کار نشده کانال کاملا درمان شود.
بيات با اشاره به اينکه وقتي عصب کشي انجام مي‌شود بافت دندان از بين مي‌رود، خاطر نشان کرد: در عصب کشي دندانپزشکان نياز دارند به عصب دندان دسترسي داشته باشند که به اين منظور مقداري دندان برداشته و با مواد پر مي‌شود که اين فرآيند باعث مي‌شود مقداري از بافت دندان از بين رفته و دندان شکننده‌تر مي‌شود.
متخصص دهان و دندان در خصوص اينکه دندانپزشک ناچار مي‌شود مقداري از قسمت سالم دندان را نيز بتراشد، اظهار کرد: اين عمل باعث خشک شدن دندان بر اثر از دست دادن تغذيه داخلي مي شود و دندان را ضعيف و منجر به شکننده شدن دندان مي شود، البته جاي نگراني نيست چرا که با ترميم‌هاي خاص و روکش دندان مي‌توان آن را پوشاند.
متخصص سلامت دهان و دندان با هشدار به اينکه براي رفع درد دندان نبايد خودسرانه عمل کرد،گفت: وقتي دنداني بعد از چند سال عصب کشي شروع به درد مي‌کند بايد به پزشک متخصص مراجعه و نبايد به طور خودسرانه عمل کرد.
بيات در خصوص شايع‌ترين علت‌هاي بازگشت درد دندان عصب کشي شده بيان کرد: اگر در درمان قبلي اين کار خوب انجام نشده باشد، بايد مواد قبلي دندان عصب کشي شده خارج و از ابتدا دندان را تميز کنند، مراحل انجام عصب کشي دوباره انجام شود، درمان مجدد انجام شود و اگر نياز به درمان ريشه داشته باشد هم ريشه و عصب را از دندان خارج مي‌کنند.
وي با بيان اينکه در بسياري مواقع در درمان دوم عصب کشي دندان، ضد عفوني و پر کردن آن درست انجام مي شود، يادآور شد: اگر در درمان دوم عصب کشي، دندان همچنان همراه با درد باشد آن را جراحي مي‌کنند؛ آن را به اين صورت جراحي مي‌کنند که کيست موجود را خارج کرده و دندان را با مواد جديد پر مي‌کنند و به طور کامل درمان انجام مي شود.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۱۷۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متخصص ریه: قلیان اکسیژن مبنای علمی ندارد

فوق تخصص ریه گفت: موارد استفاده از گاز N۲O یا همان گاز خنده‌آور بسیار محدود است و آنچه به عنوان قلیان‌های اکسیژن مطرح شده بیشتر بُعد تجاری و تبلیغاتی دارد و جنبه علمی ندارد

به گزارش تسنیم، یک فوق‌تخصص ریه با اشاره به اینکه گاز خنده در صنایع داروسازی و برای بیهوشی کاربرد دارد، گفت: آنچه به‌عنوان قلیان‌های اکسیژن مطرح شده است، بیشتر بُعد تجاری و تبلیغاتی دارد و جنبه علمی ندارد.

اخیراً وزارت بهداشت اعلام کرده که طرح ارزیابی اثرات قلیان اکسیژن را در 10 استان کشور آغاز کرده است؛ رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت می‌گوید در این دستگاه که به "پاک‌دم" نیز شناخته می‌شود از ترکیب گازهای اکسیژن و نیتروژن استفاده شده است؛ به‌گفته وی، گاز موجود در این دستگاه به‌عنوان گاز خنده نیز مشهور است و باعث ایجاد احساس نشاط در مصرف‌کنندگان می‌شود!

با وجود این، برخی پزشکان نسبت به خطرات استفاده از این نوع قلیان، هشدار داده‌اند و البته طبق مشاهدات میدانی در مراکزی که این نوع از قلیان‌ها را سرو می‌کنند، عوارض متعددی در افرادی که قلیان اکسیژن را مصرف می‌کنند، قابل رؤیت است.

در همین راستا دکتر حمید سهراب‌پور؛ فوق‌تخصص ریه و استاد بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان این که گاز N2O یا همان گاز خنده‌آور در صنایع داروسازی کاربرد دارد، گفت: موارد استفاده از این گاز بسیار محدود است و در بیهوشی‌های سطحی در زمان قدیم استفاده می‌شد و آنچه به‌عنوان قلیان‌های اکسیژن مطرح شده است، بیشتر بُعد تجاری و تبلیغاتی دارد و جنبه علمی ندارد.

وی افزود: همچنین این‌که عنوان شده است استفاده از این قلیان جنبه اکسیژن‌درمانی دارد درست نیست زیرا اکسیژن‌درمانی به این معناست که فرد با استفاده از کپسول، اکسیژن را استنشاق کند در حالی که این قلیان صرفاً شامل اکسیژن نیست.

این فوق‌تخصص ریه متذکر شد: اتصالات و لوله‌های هر نوع قلیانی، محل مناسب برای تجمع باکتری‌ها و رشد قارچ‌هاست و بنابراین خطرات زیادی برای ریه افراد دارد.

این پزشک متخصص داخلی و فوق‌تخصص ریه همچنین به مضرات استفاده از قلیان‌های دخانی اشاره و تصریح کرد: قلیان دخانی و حاوی تنباکو نیز مقادیر زیادی از دود را وارد ریه‌ها می‌کند که این امر به سلامتی ریه آسیب جدی وارد می‌کند؛ مواد آروماتیک و معطر موجود در تنباکوها نیز به‌شدت سرطان‌زاست؛ بنابراین باید وزارت بهداشت، فرهنگ‌سازی‌های لازم برای کاهش مصرف انواع دخانیات و قلیان‌ها را انجام دهد و با سایر دستگاه‌ها برای کاهش تولید و مصرف این نوع مواد دخانی، رایزنی کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • خواص گیاه درمانی و مفید شنگ
  • از ایمپلنت دندان چه می‌دانید؟ افرادی که دندان کشیده شده دارند بخوانند!
  • خواص گیاه معجزه گر شنگ و روش مصرف آن
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • متخصص ریه: قلیان اکسیژن مبنای علمی ندارد
  • تولید زباله مسافران، نمکی روی زخم بی‌درمان گیلان!/ اقداماتی که گردشگران باید برای بحران پسماند انجام دهند + عکس
  • دلیل خال قرمز روی پوست + علائم خطر
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • آیا طب سنتی ریشه در غریزه انسان و دیگر انسان‌تباران دارد؟
  • بهترین زمان برای مسواک زدن / چند بار در روز مسواک بزنیم؟